Spelkoncept

Spel tycker de flesta är en rolig sak, även jag. Kul är även att få jobba med att hitta på allt skoj som ska finnas i spel. Det har jag vid många tillfällen blivit ombedd att göra. Nedan kan ni se ett plock ur olika produktioner, både egna och kontrakterade. Våren 2019 hoppas jag att det projekt som är näst på tur blir färdigt!

Illustration / Research / Koncept

Ett app-projekt med Warhammer 40k som licensgivare. Ett mycket illustrativt arbete som krävde noggrann research och sakkunnighet då den mycket stora kundgruppen är påläst. Arbetet innefattade ett 100-tal illustrationer, layouts, presentationer och mockups. Mitt arbete var tätt knutet till systemutvecklingen.

Flip It

Happsan

Fick under en tid ta fram material till ett företag som bland annat hade som affärsidé att göra pedagogiska appar. I teamet ingick förutom utvecklare och mig som formgivare/art director en matematikpedagog. Det var mycket spännande och lärorikt. Det blev många olika idéer spännande förslag. Denna app hette Flip It och gick ut på att med de fyra räknesätten tävla online mot en spelare. Det var en mycket rolig och lärorik app.

Math Tub

Happsan

Även Math Tub var en pedagogisk app. Den skulle integreras i undervisningen och lärde ut räknesätten med olika spel/övningar. Temat var badkar…

Neon

Happsan

Utan tvekan ett av de roligaste projekten jag varit med om. Superskoj tema, bra spelmusik och ett kul spel…som tyvärr aldrig fick se dagens ljus. Projektet lades på is till förmån för något annat. Får se om vi kan skaka liv i detta projekt igen någon gång.

Osorterat