Portfolio

Här är Papagojas portfolio. Noga anpassad layout, väl valda ord, bra bilder på rätt plats, omsorgsfullt framtagna illustrationer. Jag är noga med min leverans ska hålla hög klass. Jag har goda kontakter med både systemutvecklare och tryckerier. Jag hjälper er från idé till färdig produkt. Dessa arbeten har utförts av mig som egen företagare, men även som kontrakterad ”in-house”-formgivare i olika projekt, uppdrag och konstellationer. Utforska kategorierna nedan för att ta del av några av de spännande äventyr jag fått möjlighet att deltaga i.

Illustrationer

Fina och välgjorda illustrationer ligger mig varmt om hjärtat och är ibland det rätta valet när det är en bild som behövs. Med en illustration kan man skapa något verkligen eget och unikt för att just ditt projekt ska särskilja sig från bruset av köpta foton från webben. Det kan vara både små enkla illustrationer i din broschyr eller tio bilder till din barnbok.

Layout / Tryck / Text

Noga anpassad layout, väl valda ord, rätt bilder på rätt plats. Jag är nog med att din produkt ska hålla hög klass. Jag har goda kontakter med både systemutvecklare och tryckerier. Jag hjälper er från idé till färdig produkt.

Logo / Profil

Jag hjälper företag att både utveckla, stärka och revidera sin profil. Bakom arbetet finns ett noga utfört arbete, ofta hjälper vi även till med att ta fram övrigt material som företaget kan komma att behöva med sin nya profil. Exempelvis logotyp, text och web.

Spelkoncept

Papagoja gillar spel och har deltagit i många olika projekt där jag samarbetat med utvecklare och projektledning. Jag har ofta bidragit med både konceptidé och illustration. Bilderna här är ett axplock från några av projekten.