Layout / Tryck / Text

Hur ska det se ut? vart ska bilden ligga? vilken font ska vi använda? Ja frågorna kan vara många. Papagoja gör layout dagligen! Det kan röra sig om broschyrer, annonser, tidningar, skyltar mm. Vi lägger rätt dina grejer så att du når önskat resultat. Det bästa av allt är att vi hjälper dig även med att ta fram foto, illustration och text om du vill! vi har även goda kontakter med tryckerier och jämför tryckpriser så du får rätt slutprodukt till ett bra pris. Nedan finner du ett litet urval ur några de produktionerna jag är inblandad i.

Allihopa - Magasin

Strömstads kommun

Allihopa är kommunens egna magasin – om platsen och för platsen. Den går ut till samtliga av kommunens brevlådor två gånger om året. Vi är få som gör mycket i denna stolta produktion. Detta arbete innebär idé, intervju, text, research, foto, layout och att kunna trolla med knappa resurser. Ett riktigt roligt och berikande arbete!

Brochyrer

Daftö resort

Daftö resort är en ett populärt resmål dit många från hela Europa kommer för att fira semester. Dessa broschyrer riktar sig till personalen och ska ge rätt känsla och bra information inför säsongen. Viktigt var också att personalen känner sig välkomna till en spännande arbetsplats. Skepp O´hoj!

Broschyr / Web

WUNDER-BAUM

Papagoja har arbetat regelbundet med doftgranstillverkaren WUNDER-BAUM under lång tid. De behöver ofta hjälp med layout, formgivning, bildredigering och webutveckling. En bra kund som ofta har något spännande på gång.

Grafisk handbok

Strömstads kommun

Strömstads kommun ville utveckla deras grafiska profil. Detta är ett levande arbete som ständigt förbättras och anpassas. Arbetet innebar att ta fram ett uttryckssätt som ska passa samtliga av kommunens förvaltningar och tilltala alla kommunens invånare. Ett utmanande arbete som gav stor inblick i den kommunala världen.

Trycksaker

Restaurang Strandkanten
Nordkoster

Olika trycksaker till Restaurang Strandkanten – en under sommaren välbesökt restaurang som behövde hjälp med att ta fram olika produktioner.