Papagoja Creative AB - Illustrationer, grafisk formgivning och konceptutveckling

Nyfiken?

Det är bra! Om man är nyfiken vill man lära sig mer. Papagoja är nyfiken på er verksamhet och hur vi kan hjälpa er komma framåt. Vi är öppna för nya möjligheter och backar sällan när det gäller att kavla upp ärmarna. Ta gärna kontakt, vi är inte långt borta. Papagoja har kunder på olika orter, och tack vare att framtiden redan är här så är det möjligt att effektivt ha möten och presentationer via skype och Hangout. Vi är övertygade om att vi kan skapa riktigt bra saker.

Sammarbete


Papagoja samarbetar med olika kompetenta människor för att kunna lösa de problem och utmaningar som vi möter. Utvecklare, projektledare och programerare. Alla gör sin bit. Känner du att du vill vara med? Har du ett projekt på gång men saknar en pusselbit. Hör av dig, dig vill vi lära känna!

Uppdrag


Om du har ett uppdrag eller en idé? Hör gärna av er! Vi vill höra vad ni har att berätta och lämnar gärna en offert på dom saker ni vill ha lösta. Vi gör en breif och hittar en arbetsmodell som passar er verksamhet bäst. Skicka ett mail eller ring, alla förfrågningar är välkomna.

Kontakt


Papagoja Creative AB

Henrik Lysén
070-4088074
henrik@papagoja.se

Fornminnesv. 13
452 92 Strömstad

Illustratör, grafisk formgivare, papagoja creative, henrik lysén,